Funklende Fri

Kanoferie rimer for de fleste på snavset tøj, våde soveposer og dåsemad, men for Natalina Henriete Knudsen er virkeligheden en anden. For hende er en kanotur lig med frihed, fred i sjælen og masser af luksus. 
I 2016 skrev hun bogen ”FUNKLENDE FRI – Kanobiblen til moderne kvinder”, som kombinerer brugbar viden med egne oplevelser. Bogen består af en solid blanding af hands-on beskrivelser – lige fra hvordan man fremtryller lækre retter i naturen til gode tissestillinger og pakkelister – samt inspiration til hvordan man som luksusdronning og storbykvinde kan skabe en fantastisk kanoferie. 
Køb bogen her 

Madglad

Det skal være sjovt at lave mad. Væk med sur pligt og perfektionisme – og ind med leg og vågenhed køkkenet. 
Kogebogen ”Madglad - mere nærvær, nydelse og selvtillid i køkkenet!” er skrevet af Natalina H. Knudsen og er en alsidig kogebog, der hjælper med at bygge køkkenselvtilliden op og introducerer en nem og enkel måde at lave overraskende lækker mad på. Det handler også om at mærke efter; hvad du har brug for? Er det f.eks. tid til en timeout på madfronten i aften? Eller har du energien til at lave en ordentlig omgang pesto; suppe og bage brød, så der er mad til de næste par dage? Natalina H. Knudsen deler i kogebogen ud af sine egne oplevelser med mad og indvier os i ideen om ”mere fællesskab og lidt mindre Michelin. Køb bogen her