Velkommen!

Jeg hedder Natalina og jeg inspirerer mennesker til at leve originale liv - og håber også jeg inspirerer dig her på sitet. Min force er, at jeg har været så vidt omkring, evigt undersøgende - der var ingen hylde til mig og hurra for det! Jeg er psykoterapeut, gruppe-facilitator, familieopstiller, køkkenleder, kogecoach, gymnastiklærer, netværksstarter, luksus-kanoferieekspert, skovejer, forfatter, foredragsholder og så ejer jeg en lille del af Topsøe A/S, da Haldor Topsøe var min morfar.

Jeg er så privilegeret at have mulighed for at beskæftige mig med det, jeg har allermest lyst til; nemlig livsudforskning, katalyse og at finde nye veje. Min datter voksede op i en lillebitte 2-værelseslejlighed i genbrugstøj og med storskraldsmøbler (det var inden det blev hipt) -  jeg var alenemor og køkkenlederelev og i ti år havde vi ikke nogle pas, fordi jeg ikke havde pengene til at rejse ud af landet. Jeg tror, jeg kender til alle lag i samfundet, og dengang som nu er jeg optaget af hvorfor vi egentlig lever som vi gør og om vi kan skabe bedre måder – på alle områder. 

Naturen er min guru og legeplads, det er der, jeg genfinder mig selv. Jeg er ofte på kanoferier eller lever off-grid i de svenske skove. Her ser jeg noget af det, der er muligt for os mennesker og det løfter jeg sløret for – her, i mine bøger og til foredrag.

Privat har jeg en voksen datter og bor med min kæreste og kanomakker Marcus. 

Har du lyst til at få mig ud og holde foredrag eller at skabe noget sammen, kan du kontakte mig her.

Mine seneste publikation kan købes her.