Andrea Hejlskov - urkvinde, heks, naturdronning

Jeg læste Andrea Hejlskovs bog ”og den store flugt”, da vi var i Värmland og endnu var jomfruer i offgritt-livet. Hun skriver helt hudløst og så smukt om at leve afsondret i naturen for ingen penge, men mest af alt om at være menneske. Hun sætter virkelig spørgsmålstegn ved, hvorfor vi lever som vi gør og om der er andre veje (oh, yes!). Kan man nøjes med at vaske tøj hvert halve år? Åbenbart! 

Anja Vintov - frygtdronning, flowekspert og hverdagsmodig

Anja er Danmarks frygt og behovsdronning nr. 1. Hun siger ikke nej til noget, bare fordi hun er bange, for det er vi alle sammen. Jeg tog Anjas flow-uddannelse i 2016. Ved én af vores første møder sagde hun, at hun gerne ville med på en kanoferie. Jeg mærkede straks, at hende der, hun er ikke til at komme uden om. Og ja – vi kom på kano.  Hendes ”forelsk dig i din frygt-kursus” burde være obligatorisk for alle. 

Den Gyldne Sol - jordisk klarsyn og healing

Så snart jeg ligger på briksen hos Den gyldne sol for at få healing og kanaliserede beskeder, forsvinder stress og bekymringer. Jeg elsker kombinationen af professionalisme, shamanisme, klarsyn, kærlighed og humor og selv mennesker, der aldrig har været til clairvoyant føler sig i totalt trygge hænder hos Ilse og Johanna. Mere mystisk er det ikke! De tager også ud og renser huse, og efter sådan en tur med den åndelige støvsuger, føles hjemmet helt anderledes. Marcus og jeg har desuden været på to af "Ny tids spirituelle rejser" - fantastiske indre og ydre rejser.

Pia Nissen - kærlighedsbombe, frihedsgudinde og klartseer

Første gang jeg mødte Pia var i 2018, hvor hun gav mig en tre timers session på mit liv. Jeg fløj nærmest hjem, lo af overraskelse og glæde i bilen, og brugte de næste måneder på at udleve det, hun kunne se ”lå til mig”. Pia er ikke sådan at sætte i bås, med fine hvide rottehaler, den sødeste stemme, der kalder en for ”smukke sjæl” emmer hun langt væk af kærlighed. Men nedenunder har hun en vild kraft, shamanistiske rødder og har samlet viden fra hele verden omkring spiritualitet og udvikling. På hendes Spirit Guide uddannelse, fik jeg åbnet mit tredje øje. Hvis du på nogen måde har mulighed for det, så gør det! 

Marie Kondo - japanske oprydningsfe

Selvom jeg aldrig har mødt hende fysisk, følte jeg alligevel, at hun holdt mig i hånden, da jeg ryddede op i mit liv. Hun har en skøn lethed og hun anbefaler man starter med at visualisere sin drømme livsstil, inden man går i gang med rodet. Som hun også har helt nye og friske måder at angribe på, så det bliver en leg. Fx folder hun tøj på højkant, hvilket jeg helt har taget til mig. Se foldemetode her

Timothy Ferriss – ultravagabond og opfinder af 4-timers arbejdsuge

Til dig, der savner frihed og mod i dit liv: læs 4-timers arbejdsuge. Timothy Ferries går ikke efter langtidslykke eller at gøre andre mennesker tilfredse, men efter at du skal finde hvad der vil begejstre dig de næste 3-6 måneder.  Et typisk spørgsmål er: Hvordan har ”realitetssans” eller ”ansvarlighed” forhindret dig i at leve det liv, du gerne vil leve? Derefter kommer han med en million ideer til, hvordan man kommer ud af trædemøllen. En af pointerne er, at de mennesker, der har succes, er dem, der er villige til at tage flest ubehagelige samtaler. Så det kræver mod og villighed til at fejle at skabe sit eget liv, men belønningen er enorm. Køb hans bog her.